Patricia heeft na haar studie bedrijfsadministratie de eerste jaren van haar carrière een brede ervaring opgedaan op financiële afdelingen van diverse bedrijven. Sturing geven aan een operationele afdeling en de finesses van het boekhouden heeft ze geleerd bij Sieling Security als assistent van de financieel manager. In 1993 is zij via Budget Rent a Car en Transavia in het toerisme terechtgekomen.

Deze branche bleef haar erg interesseren en in 2001 is zij bij de touroperator Outrange en beheerorganisatie van vakantiechalets BBV gaan werken. Tot aan de verkoop van deze bedrijven aan de Tex groep heeft zij hier leiding gegeven aan de financiële administratie en in deze functie  een methodiek van huur- en rendementsafrekeningen voor vakantiewoningen opgezet.

De  werkzaamheden brachten haar regelmatig naar Frankrijk waar zij mede-verantwoordelijk was voor de complexe financiële structuur tussen het Nederlandse bedrijf en de buitenlandse vestiging. In 2007 is zij het team van het door haar oud-collega Jeroen van der Werff opgerichte NextHome komen versterken. Hier organiseert zij het office-management en de verkoop binnendienst. In  juli 2008 is Patricia als partner-aandeelhouder  tot NextHome toegetreden.

+31 (0)6 11 91 20 03

patricia@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn