Een tweede huis

My Next Home helpt u bij het vinden van uw droomhuis

Lekker dicht bij huis

Nederland is prachtig. My Next Home heeft projecten in regio's waar u in eerste instantie niet zo snel aan zou denken maar die zeer de moeite waard zijn om te bekijken. Groot voordeel van een tweede huis in eigen land is dat er gemakkelijker gebruik van kan worden gemaakt.

Ontdek Nederland

Wintersport en bergen

Verzot op de bergen? De projecten van My Next Home liggen in de bijzondere gebieden van Oostenrijk. Een investering in de Alpen is om meerdere redenen interessant. Zowel in de zomer als (uiteraard) winter, is het heerlijk. Een dag skieen maar ook prachtige wandelingen door de natuur.

Ontdek Oostenrijk

Meer een zonaanbidder

Ook de zonaanbidders komen aan hun trekken bij My Next Home en wel op Caribisch Nederland, heerlijk vertoeven want het is er 365 dagen per jaar tropisch. Recent hebben wij 2 projecten afgerond op Bonaire, en op korte termijn staan er nieuwe projecten op Bonaire en op Aruba op stapel.

Ontdek Caribisch Nederland
Hideaway Apartments, Oostenrijk

Het kopen van een vakantiehuis is razend populair

Dit geldt vooral voor projecten met een onderscheidend design en een luxe uitstraling. In al onze projecten besteden wij veel aandacht aan het ontwerp en de uitrusting. Zorgvuldig gekozen meubels en accessoires dragen bij aan een luxe en eigentijdse sfeer.

Onze projecten liggen op toplocaties in leuke dorpjes, aan een skipiste, nabij het strand of in de vrije natuur.

De verhuur en het eigen gebruik is altijd uitstekend geregeld door een uitgekiend beheerconcept. Kortom: een perfecte combinatie van een eersteklas investering en eigen vakantieplezier.

Bekijk het actuele aanbod

Professionele begeleiding, van A tot Z

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de toepasselijke wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit.

In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, calculaties en dergelijke.

Indien gewenst begeleiden wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en assisteren we met de inschrijving bij de belastingdienst.

Lees over onze filosofie
Zicht op Twente, Nederland
Hauser Kaibling, Oostenrijk

Financiering voor uw vakantiewoning?

U kunt ervoor kiezen om een deel van de woning te financieren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor de hypotheek in onze Oostenrijkse en Nederlandse projecten hebben wij aanbiedingen van verschillende banken. De actuele rentetarieven, voorwaarden en mogelijkheden zijn afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie en de verhouding hypotheek en eigen middelen. 

Bespreek de mogelijkheden

Dromen in de zon

Maak zonnige  strand  herinneringen...