Een tweede huis in Caribisch Nederland

Als kroon op de ontwikkeling van luxe resorts op Bonaire is aan de EEG Boulevard in Belnem het Grand Windsock Bonaire gebouwd. 42 luxe villa’s en 30 appartementen gelegen in een prachtige tropische oase. Grand Windsock Bonaire is een hoogwaardig resort met bijbehorende faciliteiten zoals een zwembad met poolbar en op het resort bevindt zich tevens een 5-star PadI IDC duikcentrum.

De appartementen en villa’s zijn luxe en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire.

Bekijk het huidig aanbod

Bonaire is authentiek

Grand Windsock Bonaire is bestemd voor toeristische verhuur volgens een uitgekiend verhuur- en beheerconcept met uitstekende huurinkomsten. In het zuidelijke deel van de Caribische zee liggen de Benedenwindse eilanden Curaçao, Aruba en Bonaire. Van deze drie eilanden is Bonaire ongetwijfeld het meest authentiek.

Je vindt hier geen massatoerisme met hoteltorens maar kleinschalige resorts met hippe beach clubs, luxe vakantiehuizen en een ruige ongerepte kust met prachtige natuurstranden.