Volgende week start de verkoop van de vierde fase in Alpin Resort Erzberg, de woningen volledig worden gerenoveerd naar luxe appartementen.

Volgende week start de verkoop van de vierde fase van 25 appartementen in het Alpin Resort Erzberg. Dit project is een voormalige woonwijk waarbij de woningen volledig worden gerenoveerd naar luxe vakantie appartementen. De inrichting is modern en er wordt turnkey opgeleverd.

Het plan is ruim opgezet met veel openbaar groen in de sfeer van een tuindorp. Door de karakteristieke architectuur van de huizen, lommerrijke laantjes en plantsoenen heeft het geheel een intiem en gezellig karakter. Het uitzicht op de imposante bergwereld rondom laten echter geen moment vergeten dan men in het echte Oostenrijk is.

De appartementen zijn per vier ondergebracht in een 2-etagewoning met portiek waarvan de voorzijde grenst aan de openbare weg en de achterzijde aan carré-vormige plantsoenen. Alle appartementen hebben een balkon.

Verhuur en beheer wordt georganiseerd vanuit een centraal receptiegebouw met diverse faciliteiten. De geboden service is van een uitstekend 3 sterren prijs/kwaliteit niveau en zal aantrekkelijk zijn voor een brede groep vakantiegangers.

De prijzen zijn vanaf €149.900,- en er is een huurgarantie van 5% voor een periode van 7 jaar.

Voorinschrijven
De brochure is volgende week beschikbaar. Vul onderstaand het formulier in en ontvang de brochure zodra deze gereed is.

Dit project is ook te reserveren als vakantieverblijf

Bekijk de afbeeldingen