LUXE WELLNESS APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE SKIPISTE IN EEN IDYLLISCH TIROLER BERGDORPJE


Berwanger Hof – Jagdhaus, het luxe toevluchtsoord in de Tiroler Alpen, gelegen op een sneeuwzekere hoogte van 1.341 m op een perfecte locatie aan de skipiste

Berwanger Hof – Jagdhaus, het luxe toevluchtsoord in de Tiroler Alpen, gelegen op een sneeuwzekere hoogte van 1.341 meter. Hier kunt u genieten van een uniek 360° panoramisch uitzicht op de adembenemende bergen in één van de 13 luxeappartementen met privé wellnessfaciliteiten.

Op een perfecte locatie aan de skipiste in de Tiroler Zugspits Arena wordt ons nieuwste project Berwanger Hof Wellness Apartments ontwikkeld. Het bestaat uit nieuwbouw en herontwikkeling van het voormalige en legendarische hotel Berwanger Hof en het bijbehorende Jagdhaus en Alpenspitze.

In de eerste fase wordt er gestart met het Jagdhaus – welke zal worden getransformeerd tot een luxe vakantiebestemming met 13 zeer complete appartementen voor 5 tot 9 personen. Luxe appartementen met privé wellness faciliteiten in Berwang. Ze zijn allemaal voorzien van een in-house wellness, ruime balkons en eigen parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage. Tot de centrale faciliteiten behoren een verwarmd buitenzwembad, wellness en een restaurant.

De eerste fase van het nieuwe Berwanger Hof Wellness Apartments is de herontwikkeling van het Jagdhaus.

Hier komen 13 luxe en comfortabele appartementen voor 5 tot 9 personen. Luxe appartementen met privé wellness faciliteiten in Berwang. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen, met aandacht voor een optimale indeling en uitstraling. Ieder appartement heeft een eigen in-house wellness en parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage.

In het Jagdhaus bevindt zich op de begane grond de centrale receptie van de Berwanger Hof, bar met bistro en restaurant met terras. Een absolute highlight is het buitenzwembad met een groot zonneterras en hier is ook een Finse sauna met een panorama glaswand voor een fraai uitzicht op de skipiste en het berglandschap.

Bekijk de afbeeldingen