Onze filosofie

My Next Home wil graag een warme band smeden

Luxe en comfort staan garant voor een goede verhuurbaarheid

Bij het opzetten van nieuwe projecten kijken we primair naar de verhuurbaarheid. Door de touroperatortijd weten we wat vakantiegangers graag willen huren en wat voor hen belangrijk is. We zitten wel wat meer boven in de markt waar luxe en comfort wordt gewaardeerd. Zo hebben bijvoorbeeld onze chalets in Oostenrijk altijd een wellness met sauna en een spa en tegenwoordig vaak een buitenzwembad.

Wij bedienen een groep kopers en ook huurders die steeds meer op zoek is naar authenticiteit. Daarom besteden we ook veel aandacht aan inrichting en uitstraling. Wat we proberen te doen is een beleving toe te voegen. Als je de brochure ziet dan moet je het gevoel krijgen: “daar wil ik heen op vakantie”.  Beetje boetiekstijlachtig. De ervaring uit de reiswereld speelt hier ook weer een belangrijke rol. We hebben zoveel voorbeelden gezien van chalets, villa’s en andere luxe appartementen dat we goed weten wat vakantiegangers leuk vinden en dus prima kan worden verhuurd.

De ervaring uit Oostenrijk heeft ons ook in andere landen gebracht. Zo hebben we in Duitsland in de regio Winterberg twee mooie projecten ontwikkeld met luxe villa’s en appartementen.

belnem House, Bonaire
Alpenchalets Turracher Höhe

Marktkennis door ervaring

Meer dan 1.000 vrijstaande villa’s, chalets en appartementen hebben hun weg gevonden naar enthousiaste eigenaren voor wie de droom van een tweede huis is waargemaakt.

Sinds de oprichting hebben wij samen met partners bijna 30 projecten ontwikkeld in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en op het Caraïbische eiland Bonaire (Aruba in voorbereiding).

Op stapel staan in Oostenrijk tal van nieuwe projecten op toplocaties in Tirol, Salzburgerland en Steiermark. In Nederland, Bonaire en Aruba zijn nieuwe projecten in voorbereiding welke binnenkort in verkoop zullen gaan.

Bekijk het actueel aanbod

My Next Home wil graag een warme band smeden

Bij My Next Home hechten wij veel waarde aan het aangaan van een warme relatie. Geïnteresseerden worden daarom volledig bij de hand genomen. Dit resulteert in het inventariseren van de wensen, het uitbrengen van een gedegen advies en het volledig ontzorgen van onze klanten.

Het hele traject, van oriëntatie tot oplevering van de woning, wordt door ons begeleid. We informeren je graag over de notaris, het koopproces, verhuurmogelijkheden en wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject ontvang je van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc.

Lees over een tweede huis

My Next Home wil betrokken zijn en blijven

Als organisatie vinden we het belangrijk nauw betrokken te zijn en te blijven. Het is veel meer dan verkoop, ook na de bouw zal het project succesvol verhuurd moeten worden. Daar komt veel bij kijken.

Daarom zijn we een tijd terug gestart met Leisure Service & Support die de backoffice regelt voor de Leisure projecten in Nederland en op de Caribische eilanden en verzorgt o.a. de marketing, financiële administratie en (internationale) verhuur.

Bekijk de website van Leisure Service & Support

Wat voor My Next Home belangrijk is

Wij ondernemen met oog op de toekomst. Niet alleen ten aanzien van de relatie met onze klanten, maar bijvoorbeeld ook met de natuur, de omgeving van onze projecten en het milieu. De projecten die wij ontwikkelen en verkopen moeten daarom aan de volgende criteria voldoen:

WYSIWYG

Een term uit de ontwerpwereld maar voor My Next Home heel belangrijk. Wij ontwikkelen en presenteren onze projecten vanuit het 'what you see is what you get' principe. Er zijn dus geen 'verrassingen' bij oplevering.

Footprint

Ontwikkelen met liefde voor de omgeving en de toekomst. My Next Home zoekt zoveel mogelijk naar oplossingen om zo zuinig mogelijk om te gaan met energie, water en daarmee het milieu.

Eerlijk informeren

My Next Home houdt van open en eerlijk informeren. Vanaf het moment dat wij voor u aan de slag gaan, stellen wij alles in het werk om de zaken zo duidelijk en compleet mogelijk uit te leggen.