LUXE APPARTEMENTEN IN OOSTENRIJKS TOP SKI GEBIED SAALBACH - HINTERGLEMM


Centraal gelegen in het top gebied van Saalbach-Hinterglemm ontwikkelt My Next Home Hideaway Saalbach Pool & Spa, met directe toegang tot de skipiste.

  • Exclusieve 4-persoons wellness suites te koop in het hoogste segment van de verhuurmark
  • Hoge verhuurinkomsten in een toeristisch zeer ontwikkeld gebied maken een solide investering
  • Elke suite is voorzien van een in-house wellness met een Finse sauna en Spa op het terras
  • Infinity pool met uitzicht op adembenemend bergpanorama
  • Direct aan de skipiste in fantastisch skigebied Saalbach-Hinterglemm met 270 kilometer aaneengesloten skipiste, 70 moderne liften en een directe verbinding met Zell am See
  • Bewezen uitstekende verhuurresultaten, een slimme fiscale belegging in combinatie met vakantieplezier

 

Centraal gelegen in het top gebied van Saalbach-Hinterglemm ontwikkelen wij ons nieuwste project Hideaway Saalbach Pool & Spa.  Met directe toegang tot de skipiste en de centrale ligging in het toeristisch zeer ontwikkelde skigebied van Saalbach- Hinterglemm, kan dit met recht een toplocatie worden genoemd.

De typisch authentieke Oostenrijkse stijl gecombineerd met grote glas façades en volmaakte luxe maakt het een absoluut high-end leisure vakantie suite. De suites zijn allemaal voorzien van een in-house wellness met een finse sauna en een spa op het terras.

De gebalanceerde combinatie de moderne uitrusting met een volwaardige privé wellness gelegen op een toplocatie maakt dit project uniek in zijn soort. Een suite in Hideaway Saalbach Pool & Spa is daarmee onderscheidend van het huidige verhuur aanbod in dit veelzijdige skigebied.

Bekijk de afbeeldingen