BIJZONDERE ARCHITECTUUR EN VOORZIEN VAN ALLE LUXE EN COMFORT


In het gezellige en op families gerichte Beitostølen worden 40 nieuw te bouwen Mountain Lodges en 28 nieuw te bouwen Mountain apartments gebouwd.

In het gezellige en op families gerichte Beitostølen voelt een ieder zich snel thuis. Hier worden 40 nieuw te bouwen Mountain Lodges en 28 nieuw te bouwen Mountain Apartments ontwikkeld. Er is een ruime keuze in types en verschillende lay-outs. Beitostølen ligt aan de voet van de berg “Jotunheimen” en heeft haar bekendheid te danken aan het Jotunheimen National Park. Dit park staat te boek als een van de mooiste natuurgebieden van Noorwegen. Voor zowel in de zomer als in de winter zijn er talloze activiteiten te beleven. Hier zul je je niet snel vervelen.

Beitostølen
Beitostølen is een levendig dorp aan de voet van de berg Jotunheimen, onderdeel van een van de meest veelzijdige (ski)gebieden van Noorwegen. Dit knusse dorp, op 700 meter hoogte, ligt dichtbij bergen tot 1.130 meter en biedt een imposante natuur. Volgens de Noorse mythologie woonden hier trollen, in het ‘huis van de reuzen’, met gletsjers, watervallen en de hoogste bergtoppen van Noorwegen. In dit mountainbike- en wandeleldorado is het eindeloos buitensport plezier in de machtige Noorse natuur.

Het dorp heeft een klein skigebied met 12 liften en 17 kilometer piste, ideaal voor families en beginners. Gevorderden kunnen bij Raudalen off-piste skiën en toerskiën. Beitostølen staat ook bekend om zijn uitgebreide langlaufmogelijkheden met 320 kilometer loipes voor zowel klassieke als skating technieken. Het moderne skistadion organiseert regelmatig internationale skiwedstrijden en biedt een langlauf- en biathlon arena.

Bekijk de afbeeldingen