Luxe wellness design chalets


Op 1.800 meter hoogte ligt Alpenresort Turracher Höhe. Dit park bestaat uit 29 vrijstaande design chalets in een oud pijnbomenbos.

Wegens succes wordt ons project Alpenchalets Turracher Höhe uitgebreid met 4 nieuwe bouwkavels!

Op een unieke locatie midden in een pijnbomenbos word het project Alpenchalets Turracher Höhe op 1.800 meter hoogte ontwikkeld. Deze luxe designchalets hebben eigen wellnessfaciliteiten zoals een Finse panorama sauna en een verwarmd bad op het terras.

Kenmerkend voor het Alpenpark zijn de grote glas façades welke zorgen voor veel licht en een magnifiek en weids uitzicht. Deze trend met grote raampartijen heeft zich de afgelopen jaren doorgezet en onze chalets met een onderscheidend ontwerp en uitstraling zijn veelgevraagd.

Turracher Höhe
Het best bewaarde geheim van Oostenrijk is zonder twijfel de Turracher Höhe, de bergpas welke Karinthië en Steiermark met elkaar verbindt. Het staat bekend als één van de meest attractieve vakantie-gebieden in de regio en wie op zoek is naar zowel zomer- als winterplezier is op de Turracher Höhe op de juiste plek.

De hoge ligging (1.800 meter) en de volop aanwezige sneeuwinstallaties garanderen perfecte sneeuwcondities gedurende het gehele winterseizoen. Het seizoen begint al eind november en eindigt pas begin mei.

Het moderne liftsysteem zorgt ervoor dat u nergens hoeft te wachten en al uw tijd op de pistes kunt doorbrengen. In totaal 15 liften en bijna 42 km skipiste bieden u een uitdagend skigebied in allerlei variaties tussen 1.400 en 2.200 meter hoogte.

Dit project is ook te reserveren als vakantieverblijf

Bekijk de afbeeldingen