LUXE WELLNESS APPARTEMENTEN MET EEN ONDERSCHEIDEND DESIGN


Op een perfecte locatie in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena wordt de nieuwste fase van ons project Berwanger Hof Wellness Apartments ontwikkeld.

Op een perfecte locatie in het hart van het skigebied in de Tiroler Zugspitz Arena wordt de nieuwste fase van ons project Berwanger Hof Wellness Apartments ontwikkeld. Het bestaat uit nieuwbouw en herontwikkeling van het voormalige en legendarische hotel Berwanger Hof en het bijbehorende Jagdhaus en Alpenspitze.

In de tweede fase wordt nu de nieuw te bouwen Residence ontwikkeld. De Residence komt op de oude locatie van de befaamde Berwanger Hof. De luxe appartementen variërend van 2- tot 10 personen hebben allen hun eigen unieke kenmerken. Alle appartementen zijn voorzien van een in-house wellness. Direct ski-in, ski-out en tot de centrale voorzieningen behoren o.a. een uitgebreide lounge met een bistrobar met eetgelegenheid, een uitgebreide fitness, panora­ma sauna een verwarmde infinitypool van ca. 18 meter lang met uitzicht op het sprookjesachtige dal en eigen parkeergelegenheid in de parkeergarage.

Berwang
Het skigebied van Bergbahnen Berwang Skiarena is goed ontwikkeld en uitgestrekt over de dorpen Berwang en Bichlbach. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor families met kinderen, beginners en genotsskiërs dankzij de 36 kilometer aan pistes, waarvan 19 kilometer aan blauwe pistes. Wintersporters van elk niveau kunnen hier deelnemen

aan tochten door het gebied. De afwisselende afdalingen en lunchen in een van de gezellige hutten op de berg, staan garant voor wintersportplezier voor de hele familie. In totaal zijn er 13 skiliften, van sleepliften tot familiegondelbaan. Met dank aan de hoge ligging van het dorpje op 1.350 meter is het een zeer sneeuwzeker gebied.

Ook in de zomer is Berwang voor actievelingen en lifestyle toeristen een waar paradijs. Afwisselende mountainbikeroutes, avontuurlijke wandelpaden en kristalheldere bergmeren vormen de basis van een perfecte zomervakantie.

Aan echte Oostenrijkse “gemütlichkeit” in Berwang is geen gebrek. Je vindt hier geen massale berghutten en wildfeestgedruis, maar kleinschalige, authentieke Tiroler berghutjes en familiare après-ski. Een uitgebreid aanbod aan typisch Tiroler gerechten staan hier op het menu. Deze gezellige hutten dienen uitstekend als uitvalsbasis om even bij te komen en weer op te laden voor een actieve dag in de bergen.

Bekijk de afbeeldingen