"Met een passie voor perfectie en een oog voor detail, maak ik er mijn missie van om koper adequaat te informeren en begeleiden bij het vinden van hun droomhuis

Cato is de dochter van Maarten van der Werff. Een gedreven professional met een indrukwekkende achtergrond in de hospitality sector. Ze rondde de hogere hotelschool The Hague in een versneld tempo af. Tijdens haar studie heeft ze een jaar in het buitenland gewoond, waaronder in het bruisende Barcelona, wat haar internationale ervaring heeft verrijkt.

Na haar studie zette Cato haar kennis en vaardigheden in als manager bij Leisure, Service & Support waar ze verantwoordelijk was voor de verhuur van verschillende projecten van My Next Home. Hier kwamen haar doorzettingsvermogen, punctualiteit en doortastendheid goed van pas.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, werkt Cato nu in de sales van onze nieuwe projecten in Noorwegen. Daarnaast zal ze zich in de toekomst ook gaan bezighouden met de marketing van My Next Home. Met haar passie en vastberadenheid is Cato een waardevolle aanwinst voor ons team.