"Ik ben trots dat ik in dit snelgroeiende bedrijf een rol kan spelen en mensen op deskundige wijze enthousiast kan maken voor onze projecten."

Ernst komt uit de gezondheidszorg en is na zijn opleiding jarenlang werkzaam geweest in verschillende sectoren van de zorg. Vooral zijn projectmatige aanpak is een van zijn kernkwaliteiten en dit leidde al snel tot een succesvolle carrière. Zo heeft hij verschillende managementfuncties doorlopen om uiteindelijk directeur van een zorginstelling te worden. In deze rollen heeft hij op een ondernemende wijze de bedrijfsvoering naar het nieuwe denken in de zorg getransformeerd.

Daarnaast hield Ernst zich altijd al bezig met het zoeken naar juiste investeringen en beleggingen. Via het contact met dorpsgenoot Maarten van de Werff kwam Ernst in aanraking met de projecten van Nexthome. Een eigen vakantiechalet werd al snel een feit en de interesse in deze branche was gewekt. Al snel gooide hij het roer om in 2013 verliet hij de zorg voor deze nieuwe uitdaging. Inmiddels zijn we al weer wat jaren verder en is het enthousiasme van Ernst voor een vakantiewoning op een mooie plek aanstekelijk. Hij begeleidt tal van kopers naar hun droomwoning, gebruikmakend van zijn kennis en ervaring.