"We helpen onze klanten met het verwezenlijken van hun droom. Onze begeleiding is daarbij van cruciaal belang."

Maarten is de buitenman. Zijn hart ligt niet op kantoor, maar in het veld. Direct na zijn opleiding aan de detailhandelsschool koos hij dan ook voor een avontuurlijk leven wat hem al vrij snel in Frankrijk bracht. Daar heeft hij met succes een hotelexploitatie opgezet en nadat hij deze had verkocht, is hij overgestapt naar een Nederlands bedrijf die recreatief vastgoed ontwikkelde in de Franse Alpen. Voor dit bedrijf heeft Maarten een goed lopend beheer- en verhuurconcept opgezet.

Vanaf 2001 werkte hij ad interim bij een startende touroperator die hij verder ontwikkeld heeft tot een volwassen direct seller. Maar uiteindelijk stapte Maarten toch een kantoor binnen en verzorgde hij de marketing voor de tijdschriften van het Haarlems Uitgeef Bedrijf. Hij zette meerdere nieuwe titels in de markt en organiseerde beurzen.

Toen Nexthome als bedrijf een feit was, stapte hij in 2006 eerst parttime maar later definitief in en leidt sindsdien de verkoop van de projecten. Inmiddels is Maarten niet meer weg te denken uit het bedrijf en wordt regelmatig een beroep gedaan op zijn ruime praktijkervaring bij tal van projecten.