"Het is fantastisch om met een geweldig team collega’s en externe specialisten de projecten tot een succes te maken."

Maxime is de alleskunner op kantoor en ondersteunt de afdelingen; sales, marketing en contractbeheer. Haar enthousiasme en ambitie is een ware verrijking voor het bedrijf.

Nadat ze haar opleiding tot juridisch medewerker in 2014 had afgerond, deed ze praktijkervaring op bij de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank. Maar bij deze overheidsinstellingen kon Maxime haar draai niet vinden en ze ging op zoek naar wat haar bezighield. Een avontuurlijke reis van bijna een jaar door Oceanië en Zuidoost-Azië heeft daarbij enorm geholpen en haar blik op de wereld verruimt. Het reizen en de weg vinden op onbekende terreinen maakten haar snel zelfstandig en het bleek de ideale manier om uit te vinden wat ze echt wil.

Na thuiskomst in juni 2018 had Maxime voor zichzelf geconstateerd dat ze toe was aan een werkomgeving waarbij ze haar ondernemende geest en talenten breder kan ontplooien.
De internationale activiteiten van NextHome in de ontwikkeling en verkoop van Leisure vastgoedprojecten spreken haar erg aan en inmiddels is ze de spin in het web van tal van activiteiten.