"Vooral het verkopen van wezenlijke producten in een topsegment spreekt mij erg aan."

Nicolette is geen onbekende in de reiswereld. Direct na haar toeristische opleiding heeft zij in de hotelbranche gewerkt en later als stewardess bij Martinair. Ze heeft veel van de wereld gezien en door haar reizen in talrijke hotels en accommodaties gezeten. Al snel ontwikkelde zij een gevoel voor commercie en was de switch vanuit het toerisme naar een salesfunctie niet vreemd. Zo heeft ze als accountmanager succesvol gewerkt in de juwelen- en horloge branche. Hierbij was zij verantwoordelijk in de Benelux voor het luxueuze Zwitserse uurwerk Rado binnen de internationale Swatch Group.

Na een verandering in haar persoonlijke leven raakte ze steeds meer geïnteresseerd in het menselijk lichaam en gezondheid. Dit leidde tot het volgen van een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut en zette zij vervolgens een eigen praktijk op waar ze tot 2017 met plezier mee heeft gewerkt. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan en tijden en interesses veranderen.

Wat is gebleven als rode draad in haar leven is haar liefde voor reizen, vooral het eiland Bonaire, en het ontwerpen en inrichten van huizen. Inmiddels heeft Nicolette vier huizen zelf gebouwd waarin ze haar creativiteit volledig kwijt kon. Het komen van niets tot iets maakt haar enthousiast. Het was dan ook niet vreemd dat ze na een langdurig bezoek aan Bonaire in contact kwam met een projectontwikkelaar waarbij zij gestart is met de verkoop van woningen. Toen medio 2017 Nexthome haar de kans gaf om deels in de Caraïben te werken en haar passie te combineren met een verantwoordelijke salesfunctie, was de keus snel gemaakt.

Gezien haar ervaring met onroerend goed op de Antillen en het feit dat ze al 27 jaar het eiland bezoekt, kan zij meer dan een steentje bijdrage om dromen van mensen te verwezenlijken met een prachtig bezit in hun eigen tropisch stukje Nederland.

Nicolette is samen met Maarten van der Werff verantwoordelijk voor de verkoop van de projecten op Bonaire.