Maarten heeft direct na zijn opleiding aan de detailhandelsschool gekozen voor een avontuurlijk leven dat hem al vrij snel in Frankrijk heeft gebracht. In Frankrijk heeft hij succesvol een hotelexploitatie opgebouwd, waarna deze verkocht te hebben, is overgestapt naar een Nederlandse ontwikkelaar die recreatief vastgoed ontwikkelde in de Franse Alpen.

Als directielid is hij hier verantwoordelijk geweest voor de transformatie van opgeleverde vakantiechalets naar een goed lopend beheer en verhuurconcept. Vanaf 2001 is hij ad interim werkzaam geweest bij de startende touroperator “Liberty Tours” die hij verder heeft ontwikkeld tot een volwassen direct seller.

Later is hij overgestapt naar het Haarlems Uitgeef Bedrijf. Hier verzorgde hij alle marketing voor de tijdschriften en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van “New Bussines” activiteiten zoals het in de markt zetten van nieuwe bladen en het organiseren van beurzen met voor de uitgeverij branche vreemde bedrijven. Na de oprichting van NextHome is hij in 2006 part-time de verkoop gaan leiden en is in maart 2008 definitief overgestapt naar het eigen bedrijf.

+31 (0)6 53 94 08 65‬

maarten@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn