Ernst heeft zijn wortels in de gezondheidszorg. Na zijn opleiding is hij jarenlang werkzaam geweest in verschillende sectoren van de zorg waarbij zijn kwaliteit om projectmatig te werken en veranderingsprocessen aan te sturen niet onopgemerkt is gebleven. In verschillende managementfuncties en de laatste jaren als directeur van een multifunctionele zorginstelling heeft hij op ondernemende wijze de bedrijfsvoering naar het nieuwe zorgdenken getransformeerd.

Al vele jaren hield hij zich, naast zijn werken in de gezondheidszorg, bezig met het zoeken naar de juiste investeringen en beleggingen. Door zijn dorpsgenoot Maarten is hij een aantal jaren geleden in contact gekomen met NextHome. Nadat hij zijn eigen vakantiechalet had aangeschaft raakte hij steeds meer bekoord van deze voor hem andere wereld.

De dienstverlenende sector bood te weinig uitdaging meer en hij besloot het roer in zijn carrière drastisch om te gooien. Dat bleek geen verkeerde keuze en vanaf 2013 heeft de sociaal bewogen Ernst tientalen kopers op enthousiaste wijze naar hun droomwoning begeleidt.

+31 (0)6 25 04 56 33

ernst@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn