Grand Windsock Bonaire appartementen

Grand Windsock Bonaire is een hoogwaardig resort met bijbehorende faciliteiten zoals een zwembad met poolbar en op het resort bevindt zich tevens een 5-star PadI IDC duikcentrum.
De appartementen zijn luxe en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire. De ruime appartementen van ca. 130 m² inclusief veranda hebben een ruime living en kwaliteitskeuken met Amerikaanse koelkast en direct toegang tot een overdekte veranda met royaal leefruimte.

De appartementen op de 1e verdieping hebben zeezicht en de penthouses op de bovenste verdieping kijken fraai uit op de Caribische zee. Elk gebouw heeft een patio binnentuin waardoor ook de middelste appartementen verzekerd zijn van veel lichtinval.

Alle appartementen worden zeer comfortabel uitgerust en er kan worden gekozen voor twee of drie slaapkamers en meerdere badkamers. Alle appartementen hebben een privé parkeerplaats naast het gebouw.


Grand Windsock Bonaire villa (4-pers)

Grand Windsock Bonaire is een hoogwaardig resort met bijbehorende faciliteiten zoals een zwembad met poolbar en op het resort bevindt zich tevens een 5-star PadI IDC duikcentrum.

De villa’s zijn luxe en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire. De ruime 4-persoons villa’s van ca. 100 m² hebben een ruime living en kwaliteitskeuken met Amerikaanse koelkast.

Het grote buitenterras bereik je via de harmonicadeuren en is omringd door een tropische tuin. Hier bevindt zich de tweede living, met een royale eettafel en een tweede luxe lounge hoek. Aan dit terras grenst het privé zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen. Ten slotte beschikt elke villa over een eigen parkeerplaats.


Villa Valena Bonaire

  • 10 luxe appartementen in een prachtige tropische oase
  • Slechts enkele minuten van het gezellige Kralendijk
  • Gezamenlijk zwembad met zonneterras en poolbar

Tien boutique-style appartementen, een mooie tropische tuin met zwembad en poolbar. Kenmerkend aan het project is de interpretatie van het “binnen is buiten” principe. De balkons en terrassen van de woningen zijn ruim opgezet en grote harmonica glasdeuren verbinden living en balkon/terras tot een royale leefruimte.


Belnem House Bonaire

  • 31 luxe studio's en appartementen in een tropische oase
  • Uniek eigentijds design met grote open balkons en terrassen
  • Poolbar en grill bij het zwembadterras
  • Off-grid energiesysteem met zonnepanelen en batterijen

Het met eigentijds design ontworpen gebouw heeft 3 verdiepingen. De penthouses en appartementen op de 1ste en 2e verdieping hebben grote open balkons en een formidabel uitzicht over de kust en de Caribische zee.

De studio's en appartementen op de begane grond hebben een terras aan de tuin. De appartementen worden luxueus en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire.


Grand Windsock Bonaire

  • 72 luxe villa's en appartementen
  • Op een toplocatie in de mooie villawijk Belnem (Kralendijk)
  • eachclub met eigen strand en steiger

Grand Windsock Bonaire bestaat uit luxe 4 en 6-persoons villa's en appartementen. De Grand Windsock villa's zijn schitterend gelegen en geven veel privacy. De inrichting is net als de appartementen zeer luxe en compleet. Sommigen beschikken zelfs over een privé-zwembad.

De appartementen zijn verdeeld over verschillende gebouwen met ieder drie verdiepingen. Ze zijn ruim van opzet met circa 130 m² woonoppervlakte en beschikken over zowel een binnen- als een buitenliving. Hierdoor kun je ervoor kiezen om lekker buiten te leven of de koelte van binnen op te zoeken.