Alpenpark Turracher Höhe | Vrijstaand design chalet op 1800M hoogte

ATH 42 | Vrijstaand 12-persoons design chalet op 1.800M hoogte

pre owned

ATH 42 | Vrijstaand 12-persoons design chalet op 1.800M hoogte met privé wellness faciliteiten

Het best bewaarde geheim van Oostenrijk is zonder twijfel de Turracher Höhe, de bergpas welke Karinthië en Steiermark met elkaar verbindt. U bevindt zich hier in een oogstrelend decor van bergwanden, slingerende wegen en pittoreske plaatsjes. De Turracher Höhe staat bekend als één van de meest attractieve vakantiegebieden in de regio Karinthië en Steiermark. In de winter vanwege de grote sneeuwzekerheid en het betoverende landschap en in de zomer vanwege zijn indrukwekkende flora en fauna, de vele wandelmogelijkheden en de drie bergmeren Turracher See, Schwarzsee en Grünsee. Op loopafstand van het project vindt u de prachtige Turrachersee, de skipiste en het dorpscentrum.

Het vrijstaande massief houten design chalet in het Alpenpark Turracher Höhe is prachtig natuurlijk gelegen in een pijnbomenwoud op 1800-meter hoogte. Het chalet is in 2011 nieuw gebouwd en van alle luxe voorzien.

Het ruime 5 sterren chalet beschikt over veel luxe waaronder een inhouse wellness met een sauna, luxe douche en een jacuzzi whirlpool. In totaal zijn er 4 badkamers en 5 slaapkamers. Op de begane grond is een ruime stijlvolle living met een design keuken, ruime zithoek, eethoek en zelfs een sfeervolle gashaard voor de gezellige winteravonden. Vanuit de living is er toegang tot een ruim en overdekt balkon.

 

Vraag de brochure aan
Bekijk de afbeeldingen

Dit project is ook te reserveren als vakantieverblijf