Grand Windsock Bonaire villa (4-pers)

Grand Windsock Bonaire is een hoogwaardig resort met bijbehorende faciliteiten zoals een zwembad met poolbar en op het resort bevindt zich tevens een 5-star PadI IDC duikcentrum.

De villa’s zijn luxe en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire. De ruime 4-persoons villa’s van ca. 100 m² hebben een ruime living en kwaliteitskeuken met Amerikaanse koelkast.

Het grote buitenterras bereik je via de harmonicadeuren en is omringd door een tropische tuin. Hier bevindt zich de tweede living, met een royale eettafel en een tweede luxe lounge hoek. Aan dit terras grenst het privé zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen. Ten slotte beschikt elke villa over een eigen parkeerplaats.


Grand Windsock Bonaire

  • 72 luxe villa's en appartementen
  • Op een toplocatie in de mooie villawijk Belnem (Kralendijk)
  • eachclub met eigen strand en steiger

Grand Windsock Bonaire bestaat uit luxe 4 en 6-persoons villa's en appartementen. De Grand Windsock villa's zijn schitterend gelegen en geven veel privacy. De inrichting is net als de appartementen zeer luxe en compleet. Sommigen beschikken zelfs over een privé-zwembad.

De appartementen zijn verdeeld over verschillende gebouwen met ieder drie verdiepingen. Ze zijn ruim van opzet met circa 130 m² woonoppervlakte en beschikken over zowel een binnen- als een buitenliving. Hierdoor kun je ervoor kiezen om lekker buiten te leven of de koelte van binnen op te zoeken.