Grand Windsock Bonaire | Begane grond hoek appartement

Luxe begane grond appartement met drie slaapkamers

pre owned

A04 | Luxe begane grond appartement op de hoek met drie slaapkamers, gezellige zitgelegenheid op de veranda en een barbecue.

Beschrijving woning

Dit 6-persoons Garden appartement laat niets te wensen over. Het is luxe uitgevoerd en met een oppervlakte van circa 130 m² is het ruim opgezet. Opvallend is het open karakter van het appartement, waardoor het binnen- en buitengevoel naadloos in elkaar overloopt.

Zo heb je zowel binnen als buiten een aparte living en is het aan jou waar je het liefst verblijft. De binnen living beschikt over een eettafel en een loungehoek en in de ruime woonkeuken vind je een Amerikaanse koelkast, een inductie kookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een bar.

De master bedroom heeft een badkamer en suite met douche en toilet. Op de gang, tussen de andere twee slaapkamers in, bevind zich de tweede badkamer, ook met douche en toilet.

De buiten living bereik je via de harmonicadeuren aan de achterzijde van het appartement. Hier kun je heerlijk loungen, barbecueën in de buitenkeuken en gezellig samenzijn aan de eettafel. Het zonneterras ligt aan de zwembad zijde.

Grand Windsock Bonaire

  • 72 nieuw gebouwde luxe villa’s en appartementen gelegen in een prachtige tropische oase
  • Op een toplocatie in de mooie villawijk Belnem (Kralendijk)
  • Beachclub met strand
  • Openbare stranden in de nabijheid
  • Keuze uit diverse types
  • Gebouwd in de periode 2018 – 2021

Bon bini na Boneiru, welkom op Bonaire!

Als kroon op de ontwikkeling van luxe resorts op Bonaire is aan de EEG Boulevard in Belnem het Grand Windsock Bonaire gebouwd. 42 luxe villa’s en 30 appartementen gelegen in een prachtige tropische oase. Een uniek resort met alle faciliteiten en wooncomfort op een comfortabel en hoog niveau. Grand Windsock Bonaire is bestemd voor toeristische verhuur en heeft de bestemming “Gemengd IV”.

Vraag de brochure aan
Bekijk de afbeeldingen