BIJZONDERE ARCHITECTUUR EN VOORZIEN VAN ALLE LUXE EN COMFORT


Kvitfjell Mountain Lodges in het centrum van het veelzijdige wintersportgebied Kvitfjell bekend van het FIS WK skiën en de olympische spelen bij Lillehammer.

Midden in het veelzijdige wintersportgebied Kvitfjell Alpinanlegg ontwikkeld Tinde Hytter comfortabele en luxe Scandinavische design lodges met een robuuste outdoor- uitstraling. We bieden twee projecten aan op centrale locaties in het skigebied. Op beide locaties is zorgvuldig rekening gehouden met het landschap en de omgevingsfactoren, zo heeft elke bouwlocatie zijn unieke Mountain Lodges.

Mountain Lodges Varden
41 nieuw te bouwen lodges met 5 types variërend van 106 m² tot 156 m², inclusief ruime buitenterrassen, 4 tot 5 slaapkamers, 2 badkamers, en sommige met sauna’s. De lodges hebben diverse lay-outs en worden op ruime percelen gebouwd met prachtig uitzicht op de bergen. Gebouwd volgens Noorse tradities met hoogwaardige materialen, combineren ze veel glas en houtbouw voor een charmante uitstraling die harmonieert met de natuur.

Mountain Lodges Strandsetra
27 nieuw te bouwen lodges in Strandsetra – Kvitfjell East, aangepast aan het gebied. Met gemakkelijke toegang tot het skigebied en de langlaufloipes. De locatie biedt een prachtig uitzicht op Rondeslottet en is ideaal voor actieve gezinnen, zowel in de zomer als in de winter. De geplande Rondane 72, Gålå 96 en Venabu lodges zijn ruim opgezet en te koop voor een redelijke prijs.

Winter
Op zo’n drie uur rijden van Oslo en 50 kilometer boven Lillehammer ligt Kvitfjell, een modern wintersportgebied dat snel in populariteit groeit dankzij de sneeuwzekerheid en uitdagende afdalingen. Het gebied is buitengewoon sneeuwzeker, met een lang seizoen van eind oktober tot eind april en sneeuwkanonnen voor extra zekerheid. Met snelle liften en geen wachttijden, biedt Kvitfjell gevarieerde pistes voor elke skiër, plus twee funparken voor zowel snowboarders als freestyleskiërs.

Zomer
In Kvitfjell zijn er ook in de zomer volop activiteiten. Je kunt wandelen, hiken en klimmen in de omliggende bergen, en de nabijgelegen nationale parken Langsua, Rondane en Jotunheimen verkennen. Ook zijn er bezienswaardigheden zoals het Asdalstrjorna Natuurpark, de Helgafossen watervallen en de authentieke staafkerk van Ringebu in de buurt.

Bekijk de afbeeldingen