Grand Windsock Bonaire | Vrijstaande villa met een privé zwembad

Luxe vrijstaande villa met twee slaapkamers en een privé zwembad

pre owned

V39 | Luxe vrijstaande villa met twee slaapkamers, gezellige zitgelegenheid op de veranda en een buitendouche. Omringd door een tropische tuin.

Beschrijving woning

Deze 4-persoons villa met privé zwembad laat niets te wensen over. Het is luxe uitgevoerd en met een oppervlakte van 100 m² is het ruim opgezet. Opvallend is het open karakter van de villa, waardoor het binnen- en buitengevoel naadloos in elkaar overloopt.

Zo heb je zowel binnen als buiten een aparte living en is het aan jou waar je het liefst verblijft. De binnen living beschikt over een luxe loungehoek met televisie. In de ruime woonkeuken vind je een Amerikaanse koelkast, een inductie kookplaat, een combi-oven en een vaatwasser.

De master bedroom heeft een badkamer en suite met douche en toilet. Op de gang, naast de andere slaapkamer, bevind zich de tweede badkamer, ook met douche en toilet.

Het grote buitenterras bereik je via de harmonicadeuren en is omringd door een tropische tuin. Hier bevindt zich de tweede living, met een royale eettafel en een tweede luxe lounge hoek. Aan dit terras grenst het privé zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen. Ten slotte beschikt de villa over een eigen parkeerplaats.

Grand Windsock Bonaire

  • 72 nieuw gebouwde luxe villa’s en appartementen gelegen in een prachtige tropische oase
  • Op een toplocatie in de mooie villawijk Belnem (Kralendijk)
  • Beachclub met strand
  • Openbare stranden in de nabijheid
  • Keuze uit diverse types
  • Gebouwd in de periode 2018 – 2021

Bon bini na Boneiru, welkom op Bonaire!

Als kroon op de ontwikkeling van luxe resorts op Bonaire is aan de EEG Boulevard in Belnem het Grand Windsock Bonaire gebouwd. 42 luxe villa’s en 30 appartementen gelegen in een prachtige tropische oase. Een uniek resort met alle faciliteiten en wooncomfort op een comfortabel en hoog niveau. Grand Windsock Bonaire is bestemd voor toeristische verhuur en heeft de bestemming “Gemengd IV”.

Vraag de brochure aan
Bekijk de afbeeldingen