Grand Windsock Bonaire appartementen

Appartementen met twee of drie slaapkamers en meerdere badkamers

pre owned

Luxe vakantie appartementen met een eigen tuin of fraai uitzicht op de Caribische Zee. Gelegen op het exclusieve resort Grand Windsock Beach & Dive Resort.

Grand Windsock Bonaire is een hoogwaardig resort met bijbehorende faciliteiten zoals een zwembad met poolbar en op het resort bevindt zich tevens een 5-star PadI IDC duikcentrum.

De appartementen zijn luxe en stijlvol ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen volgens een Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Bonaire. De ruime appartementen van ca. 130 m² inclusief veranda hebben een ruime living en kwaliteitskeuken met Amerikaanse koelkast en direct toegang tot een overdekte veranda met royaal leefruimte.

De appartementen op de 1e verdieping hebben zeezicht en de penthouses op de bovenste verdieping kijken fraai uit op de Caribische zee. Elk gebouw heeft een patio binnentuin waardoor ook de middelste appartementen verzekerd zijn van veel lichtinval.

Alle appartementen worden zeer comfortabel uitgerust en er kan worden gekozen voor twee of drie slaapkamers en meerdere badkamers. Alle appartementen hebben een privé parkeerplaats naast het gebouw.

Vraag de brochure aan
Bekijk de afbeeldingen

Dit project is ook te reserveren als vakantieverblijf