Alpendorf Dachstein West | Vrijstaand chalet in het skigebied van Dachstein-West

Alpendorf Dachstein West | Vrijstaand chalet in het skigebied van Dachstein-West

pre owned

ADW 35 | Vrijstaand 6-persoons chalet in een schitterende omgeving

Aan de piste, bij de skilift ‘Astauwinkel, ligt het mooie chaletdorp Alpenchalets Dachstein-West. Er zijn in totaal 100 vrijstaande woningen gebouwd over circa 50 hectare. Door de terrasgewijze bouw op de heuvel hebben nagenoeg alle chalets vrij uitzicht over het dal en op de ‘Salzburger Dolomieten’, met de bijna 2500-meter hoge Bischofsmütze als hoogtepunt.

Het chalet welke wij in de weder verkoop aanbieden is volgens Oostenrijkse traditie gebouwd in de massieve houtbouw en vele hebben een terras op het zuiden. Het 6-persoons chalet verdeeld zich over twee verdiepingen en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. De gezellige typisch Oostenrijkse woonkamer met open keuken staat garant voor een gezellig samen zijn met familie of vrienden. Het zonneterras maakt de buitenbeleving compleet.

Dachstein-West is een veelzijdig gebied dat zeer aantrekkelijk is voorfamilies en geschikt voor toerskiërs en beginners. Het heeft totaal ca. 51 km piste met een hoogtebereik van 760 –2.000 meter. Voor langlaufers behoort Dachstein-West tot de aantrekkelijkste gebieden van Oostenrijk. Wandelaars kunnen zich uitleven in Annaberg. Deze plaats is uitverkozen tot wandelplek nummer 1 van Oostenrijk! Andere plaatsen in de omgeving zijn Gosau en Rußbach.

Vraag de brochure aan
Bekijk de afbeeldingen

Dit project is ook te reserveren als vakantieverblijf