besloot na zijn opleiding tot stuurman/scheepswerktuigkundige om niet naar zee te gaan. Commercie en logistiek hadden een grotere aantrekkingskracht. Na ervaring opgedaan te hebben met verkoopprojecten bij Handelsonderneming Verhagen, met verpakkingslogistiek bij de Droste Chocoladefabrieken en organisatie & verkooptrajecten bij de industriële groothandel Aardse Haarlem kwam in 1999 Outrange in beeld.

Uit dit kleine familiale boekingskantoor voor chaletvakanties kwam in 2001 BBV voort; een managementorganisatie met ruim 150 vakantiechalets onder beheer in Frankrijk. In 2003 heeft hij dit bedrijf ondergebracht in de Tex-groep om samen met collega-bedrijven een grotere eenheid te vormen. De Tex groep met een omzet van ruim EUR 12 Mio. bestaat onder andere uit de touroperator ILS en de beheerorganisatie GrandAlpes.

Bij deze onderneming vervulde hij de functie van directeur operationeel beheer. In december 2005 besloot hij zijn belang in de Tex-groep te verkopen en een nieuwe uitdaging in de makelaardij te zoeken. Dit werd een feit met NextHome welke hij samen met zijn broer Maarten in maart 2006 heeft opgericht.

+31 (0)6 547 12 541

jeroen@mynexthome.nl