Arno is na een opleiding commerciële economie direct ingestapt in het familiebedrijf in de foodproductie. Na een periode als bedrijfsleider werkzaam te zijn geweest, is hij in 2000 mede eigenaar geworden van het bedrijf. Als (commercieel) directeur is hij mede verantwoordelijk geweest voor de transformatie naar een professionele foodproducent, heeft hij diverse nieuwe productielijnen opgezet en heeft hij de verkoop breder in de markt uitgebouwd. Hierbij heeft Arno ook sterk gebouwd aan een no-nonsense relatie en samenwerking met klant en leverancier. Het bedrijf verkocht hoogwaardige producten zowel in Nederland als ook in het buitenland. Gedurende  vele jaren vormde hij samen met zijn vader de directie, totdat hij besloot in 2010 met zijn gezin te emigreren naar het fraaie Oostenrijk. Arno blijft  als aandeelhouder wel nauw betrokken bij het bedrijf.

In Oostenrijk kwam hij al snel in aanraking met de verhuur van vakantiehuizen. Gegrepen door deze dynamische branche is hij vanaf 2011 als zelfstandig agent gaan werken voor de @Leisure Group. De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt.

Als product manager agent Oostenrijk voor het hoofdmerk Belvilla is hij verantwoordelijk voor de inkoop en beheer van vakantiehuizen in Oostenrijk, alsmede voor het relatiebeheer met huiseigenaren. Via de verhuur van  Oostenrijkse chalets is hij op het pad van NextHome gekomen. Arno raakte steeds meer gecharmeerd van het bedrijf en van de chalets en voelde dat zijn commerciële bloed weer begon te kriebelen. Doordat hij in Oostenrijk woonachtig is, kan er een logische samenwerking worden opgebouwd waardoor NextHome ook sterk ter plaatse vertegenwoordigd is. Vanaf 2013 is hij samen met Maarten de (internationale) verkoop verder aan het uitbouwen.

+43 66 47 30 35 455

arno@mynexthome.nl