Arno is de commerciële man die woonachtig in Oostenrijk het bedrijf ter plekke sterk vertegenwoordigt. Vanaf 2013 bouwt hij samen met Maarten van der Werff de (internationale) verkoop verder uit.

Arno heeft altijd al interesse gehad in sales. Na zijn studie commerciële economie is hij direct in het familiebedrijf  in de foodproductie gestapt en als commercieel directeur mede verantwoordelijk geweest voor de transformatie naar een professionele foodproducent. Samen met zijn vader vormde hij de directie totdat hij in 2010 besloot met zijn gezin naar Oostenrijk te emigreren. In Oostenrijk kwam hij al snel in aanraking met de verhuur van vakantiehuizen. Gegrepen door deze dynamische branche is hij vanaf 2011 als zelfstandig agent gaan werken voor de @Leisure Group, één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Vooral voor het hoofdmerk Bellvila was hij verantwoordelijk voor de inkoop en beheer van vakantiehuizen in Oostenrijk, alsmede voor het relatiebeheer met huiseigenaren.

Via de verhuur van Oostenrijkse chalets is hij zo op het pad van NextHome gekomen en raakte steeds meer gecharmeerd van het snelgroeiende bedrijf.

+43 66 47 30 35 455

arno@mynexthome.nl