LUXE SKI- IN SKI-OUT NIEUWBOUW APPARTEMENTEN OP EEN TOPLOCATIE IN HET ZWITSERSE 4-VALLÉES SKIGEBIED


Nendaz is een typisch Walliser bergdorp gelegen op een zonneterras boven het Rhônedal vlakbij Sion en beidt een fenomenaal uitzicht over het dal en de Berner Alpen. Rond de kleine dorpskern van het oude Walliser dorp met de traditionele woonhuizen, schuren en opslagplaatsen is een modern vakantieoord ontstaan. Nendaz ligt centraal in de 4-Vállees dat met 92 liften en ruim 400 km piste wat voor de skiliefhebbers niets te wensen overlaat. Vanuit het dorp zijn Verbier en Veysonnaz snel over de piste te bereiken.

Het dorp is sfeervol met veel restaurants en barretjes in het gemoedelijke centrum. Wil je bijkomen van een dagje skiën of snowboarden? Dan kun je gebruikmaken van het overdekte zwembad of winkelen in het gezellige centrum van Nendaz. In de avond leeft het centrum van Nendaz. Je kunt heerlijk dineren in één van de vele restaurants of een drankje doen in de bruisende bars en discotheken in Nendaz.

Nendaz heeft een zeer gevarieerd kinderprogramma en is onderscheiden met het kwaliteitskenmerk ‘Gezinnen welkom’. Kleuteropvang, verhuur van speelgoed, knutselprogramma’s, wandelingen met kinderwagens, speelplaatsen – alles is ingericht op de kleinste gasten.




Download our brochure

LUXE SKI- IN SKI-OUT NIEUWBOUW APPARTEMENTEN OP EEN TOPLOCATIE IN HET ZWITSERSE 4-VALLÉES SKIGEBIED

De appartementen liggen op een mooie locatie aan de bosrand en direct op de skipiste met een fenomenaal uitzicht op de imposante bergwereld. De toegangsweg naar de residentie is een privéstraat en u wandelt in een paar minuten naar het gezellige dorpscentrum van Nendaz.

Voor het ontwerp is gekozen voor een moderne stijl gecombineerd met een traditionele architectuur. Het geheel zorgt voor een verassende en eigentijdse vormgeving. De residentie heeft in totaal 21 woningen met meerdere slaapkamers en badkamers variërend in vloeroppervlakte van 49 m2 tot 240 m2. Iedere woning beschikt over een terras of een balkon.

Tot de centrale voorzieningen behoren een entree, een gym, wellnessarea, skilockers en een parkeergarage in het souterrain.



Download our brochure

In short

  • Ligging ski-in ski-out op de skipiste en bij het gezelligedorpscentrum van Nendaz
  • In het midden van het 4-Vallées skigebied met ruim 400 km piste
  • Toplocatie met schitterend panoramisch uitzicht
  • Keuze uit 3, 4 en 5 kamerappartementen met ruime terrassen
  • Appartementen nieuwgebouwd, diverse indelingen mogelijk
  • Volledige vergunning om door buitenlanders te kopen
  • Geen verhuurverplichting maar verhuur is wel mogelijk

Area

Nendaz ligt in het immense skigebied 4-Vallées waar ook het mondaine skidorp Verbier deel van uitmaakt. Er is hier geen tekort aan pistekilometers: met een dikke 400 km kun je je hier uitstekend vermaken. In totaal heeft dit gebied 135 km aan blauwe, 170 km aan rode en 105 km aan zwarte pistes. Er zijn 92 liften. De pistes zijn van december tot april in perfecte conditie en in de zomer kun je terecht op de gletsjer.

Voor elk niveau wintersporter zitten er fraaie pistes tussen. Voor freeriders is Nendaz de hemel op aarde, want er zijn legio mogelijkheden om off-piste te gaan. 4-Vallées biedt door de gletsjer een goede sneeuwzekerheid en je kunt dan ook gerust aan het begin of het einde van het seizoen langskomen. Vanuit Nendaz kun je naar de top van Tracouet (2.200 m). Hiervandaan ga je verder naar de hoger gelegen skigebieden en gaan de routes verschillende kanten op. Voor experts en vergevorderden heeft Verbier de beste pistes, vooral de pistes vanaf Attelas en Ruinettes. De ‘Mont Gele’ Gletsjer heeft een aantal zwarte pistes die zelfs de skipro’s de ‘sneeuw-stuipen’ op het lijf jagen.



Download our brochure

Rental & management

De appartementen in Nendaz hebben geen verhuurverplichting. Als u (semi) permanent in Zwitserland verblijft en een Permit B of C heeft kan het chalet als hoofdverblijf worden gebruikt. Als u woonachtig bent buiten Zwitserland is een gebruik als tweede woning toegestaan (buitenlandervergunning). U of uw familie/vrienden dienen dan wel minimaal 3 weken per jaar in het appartement te verblijven. Het is toegestaan om de rest van het jaar te verhuren. Als u besluit om het appartement (gedeeltelijk) te gaan verhuren kunt u dat zelf organiseren of gebruik te maken van het property management in Nendaz. Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties waarover wij u graag adviseren.



Download our brochure

Contact


Een uitgebreide brochure met de volledige verkoopinformatie, financiering, verhuur, rendement en hypotheek kunt u opvragen bij:

Sophie van der Werff
+31 (0)6 31 92 63 39
sophie@mynexthome.nl


Onze Nieuwsbrief

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Austrian Alpine Chalets.



De afbeeldingen en gegevens op deze website zijn zuiver indicatief en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Privacy Preference Center