Over NextHome

Specialist in hoogwaardig recreatief vastgoed

Nexthome is een verkooporganisatie, gespecialiseerd in chalets en appartementen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met ons label Austrian Alpine Chalets zijn wij marktleider in nieuwbouw van vrijstaande chalets op diverse locaties in Oostenrijk. Het unieke aan onze chalets is de grote flexibiliteit in ontwerp en meerwerk. U selecteert het project en het grondstuk en daarna het type huis wat u erop wilt laten bouwen. De basis huisontwerpen zijn op een eenvoudige wijze uit te breiden en kunnen daarom gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast.

Onze projecten hebben een uitgekiend verhuur- en beheerconcept, vaak in combinatie met een tweede woning vergunning. In deze projecten zonder verhuurverplichting heeft u de vrije keus uit verhuur, gebruik als vakantiehuis of om er te gaan wonen. Indien u besluit om te gaan verhuren kunt u ervoor kiezen de verhuur geheel uit te besteden aan onze eigen beheerorganisatie of een combinatie te kiezen waarbij u zelf ook verhuurt.

Onze begeleiding

Professionele begeleiding

Van A tot Z

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de toepasselijke wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc. Vanzelfsprekend verzorgen wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en bij verhuur de  inschrijving bij de belastingdienst.

Verhuur & beheer, goed geregeld

Verhuur & beheer

Onbezorgd genieten van uw tweede huis

In onze projecten is de verhuur en het beheer altijd uitstekend geregeld. Met ons uitgekiende verhuur- en beheerconcept zijn er zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden en u kunt zelf ook in de verhuur van uw vakantiewoning bemiddelen. Onze chalets blijken bij de vakantieganger goed in de smaak te vallen en  de verhuurresultaten zijn uitstekend. Een modern gebouwd chalet met ruime gebruiksmogelijkheden en uitgesproken rendementen is een perfecte combinatie van een mooie investering en eigen vakantieplezier.

Naast het ontwikkelen en bouwen van eersteklas projecten hebben wij een grote expertise op het gebied van verhuur en beheer, financieringen, fiscale regelingen en juridische zaken. Kortom, allerlei aspecten die van belang zijn als u de aanschaf van een tweede thuis overweegt. Vanaf de eerste aanvraag tot het passeren van de koopakte wordt u door ons professioneel begeleid.

Maak kennis met ons team