"Samen met dit geweldige team de beste oplossingen vinden voor onze klanten én collega’s. De inspiratie van enthousiaste mensen. Daar krijg ik energie van"

Linda voelt zich thuis in de reisbranche. Na haar studie aan de MEAO heeft zij eerst een paar maanden door Australië rondgetrokken voordat zij zich in het bedrijfsleven ging storten om te gaan werken. In 1995 kwam zij bij Martinair terecht als management-assistente bij de afdeling Verkoop. Hier merkte Linda dat haar hart sneller ging kloppen in de dynamische wereld van de luchtvaart. In 1998 maakte zij de overstap naar KLM voor een functie bij KLM Cityhopper. De laatste 9 jaar was Linda werkzaam als directiesecretaresse voor de directeur van KLM Nederland. KLM Nederland richt zich op de zakelijke- en vrijetijdsmarkt. Verder maakte Linda deel uit van het organiseren van bedrijfsevenementen en was zij dagelijks het aanspreekpunt voor klanten en onderhield zij contacten met Nederlandse reisorganisaties.

Voor Linda was het na 22 jaar bij KLM gewerkt te hebben tijd voor een nieuwe uitdaging en is zij als HR/office manager bij Next Home aan de slag gegaan. Haar werkervaring is een aanwinst voor My Next Home en inmiddels is zij allround inzetbaar op verschillende afdelingen.