About MyNextHome

Specialist in holiday houses and apartments in the Alps

Since its establishment in 2006, NextHome has been specialising in the sale and purchase of chalets, holiday houses and apartments in the French, Swiss and Austrian Alps. The company offers a large selection of properties in different price categories.

NextHome sells properties both in holiday parks and on exclusive plots of land, from individual houses for permanent residence, to second homes for rental with own use options.

With our extensive experience we have gained expertise in rental and management, financing, tax regulations and legal issues; in fact, all issues of importance when purchasing a second house.

We offer professional guidance from the first enquiry right up until the exchanging of contracts on your property.

Professional approach

Professional approach

From A till Z

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de Oostenrijkse wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc. Vanzelfsprekend verzorgen wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en bij verhuur de  inschrijving bij de Oostenrijkse belastingdienst.

Rental & management

Rental & management

Carefree enjoying your second home

In de projecten met een recreatieve bestemming is de verhuur en het beheer altijd uitstekend geregeld. Met ons uitgekiende verhuur- en beheerconcept zijn er zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden en u kunt zelf ook in de verhuur van uw chalet bemiddelen. Onze chalets blijken bij de vakantieganger goed in de smaak te vallen en  de verhuurresultaten zijn uitstekend. Een modern gebouwd chalet met ruime gebruiksmogelijkheden en uitgesproken rendementen is een perfecte combinatie van een mooie investering en eigen vakantieplezier.

Naast het ontwikkelen en bouwen van eersteklas projecten en chalets hebben wij een grote expertise op het gebied van verhuur en beheer, financieringen, fiscale regelingen en juridische zaken. Kortom, allerlei aspecten die van belang zijn als u de aanschaf van een tweede thuis overweegt. Vanaf de eerste aanvraag tot het passeren van de koopakte wordt u door ons professioneel begeleid.

Meet our team